Przechowywanie

  • produkty FABIOS powinny być przechowywane w swoich oryginalnych opakowaniach,
  • miejsce przechowywania osłonki powinno być zamknięte, czyste, suche i chłodne,
  • miejsce przechowywania osłonki powinno być chronione przed światłem słonecznym, zabezpieczone przed insektami i gryzoniami,
  • zalecana temperatura wewnątrz pomieszczenia przechowywania produktu: 5°C - 25°C,
  • wilgotność powietrza nie powinna przekraczać 80%,
  • warunki sanitarne w pomieszczeniu składowania osłonki powinny być zgodne z normami dopuszczalnymi w przemyśle mięsnym,
  • zaleca się rozpakowywanie osłonki bezpośrednio przed użyciem i unikanie kontaktu z wilgocią i wodą.

Uwaga, otwiera nowe okno. Drukuj

Strona internetowa fabios.com.pl stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania.
Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.